Over Friethuis La Petite
Friethuis La Petite

Leer ons kennen

La Petite is ontstaan uit passie voor horeca en ondernemerschap. Eigenaresse Ghiselain Hermus heeft voor, tijdens en na haar opleiding Hotelmanagement altijd met veel plezier en passie in de horeca gewerkt. Horeca en gastvrijheid past haar als een goede jas.

Opgegroeid in een ondernemersfamilie met een akkerbouwbedrijf waar friet-aardappelen jarenlang worden geteeld, was Ghiselain vóór La Petite, werkzaam als maître in een Michelin Restaurant. Maar na vele gesprekken aan de keukentafel te hebben gevoerd om de aardappels daadwerkelijk zelf te gaan verkopen als verse friet, nam de ondernemersgeest toch de overhand. 

Toen dit prachtige kleine pand (vandaar de de naam: La Petite) in het mooie Haarlem voorhanden kwam heeft Ghiselain dan ook gelijk doorgepakt. Hier kan zij bezoekers laten genieten van pure verse friet, luxe snacks en échte gastvrijheid. 

Kom snel eens langs en geniet van de lekkerste friet van Haarlem en omstreken!

 

Friethuis La Petite

Waarom onze friet

U bent van harte welkom in ons kleine en knusse Friethuis La Petite waar we altijd garant staan voor vers, puur & kwaliteit met een glimlach.

Vers

De frieten worden gesneden waar je bij staat.

Puur

Wij werken met Agria aardappelen welke lokaal worden geteeld.

Kwaliteit

De frieten worden voor- en afgebakken in de lekkerste zuivere frituurolie.